EUR paller – Nye og brugte i topkvalitet

Vi forhandler certificerede EUR paller i topkvalitet. Europalle er en meget stærk palle og den mest standariseret type af træemballage. Den måler 1200x800 mm og er produceret af tør KD mærket træ og er varmebehandlet iht. ISPM 15 – godkendt til eksport. Med vores øget fokus på bæredygtighed har vi også introduceret handel med brugte europaller.
Europa paller i mål 1200x800 mm - Woodpack træemballage

Høj Kvalitet og Certificering af EUR Paller

Hos Woodpack Denmark A/S tilbyder vi certificerede EUR paller af højeste kvalitet. Vores EUR paller er kendt for deres styrke og pålidelighed, hvilket gør dem til den mest standardiserede type træemballage i Europa. Hver EUR palle måler 1200×800 mm og er fremstillet af tør KD-mærket træ. Desuden er de varmebehandlet i henhold til ISPM 15 standarden, hvilket gør dem godkendt til eksport over hele verden.

Bæredygtighed i Fokus med Brugte EUR Paller

For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger, har vi hos Woodpack Denmark A/S også introduceret handel med brugte EUR paller. Ved at genbruge og renovere brugte paller, bidrager vi til at reducere miljøbelastningen og fremme en cirkulær økonomi. Vores brugte EUR paller gennemgår en grundig kvalitetskontrol for at sikre, at de stadig lever op til de høje standarder for styrke og holdbarhed.

Fordele ved at Vælge EUR Paller

EUR paller er et ideelt valg for virksomheder, der har brug for pålidelige og holdbare emballageløsninger. De er designet til at kunne bære tung last og modstå hårdhændet behandling under transport og opbevaring. Derudover er deres standardiserede mål og design en stor fordel, da det gør dem kompatible med de fleste lager- og transportudstyr, herunder gaffeltrucks og reoler.

EUR Paller til Eksport og Lokal Brug

Vores EUR paller er ikke kun velegnede til lokal brug, men også til eksport. Den varmebehandling, de gennemgår, sikrer, at de opfylder de internationale krav for træemballage, hvilket gør det muligt at sende varer sikkert og lovligt til udlandet. Uanset om du sender varer inden for Danmark eller til udlandet, kan du stole på vores EUR paller for at sikre, at dine produkter når frem i god stand.

Skalerbare Løsninger til Enhver Behov

Hos Woodpack Denmark A/S forstår vi, at forskellige virksomheder har forskellige behov. Derfor tilbyder vi både nye og brugte EUR paller i forskellige mængder. Uanset om du har brug for en enkelt palle til et lille projekt eller et stort parti til regelmæssig brug, kan vi levere den mængde, du har brug for, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt Os for Mere Information om EUR Paller

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille EUR paller, er du velkommen til at kontakte os. Vores team af eksperter står klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning for din virksomhed. Ring til os på +45 31225133 eller send en e-mail til info@woodpack.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine behov for træemballage.

Hos Woodpack Denmark A/S er vi dedikerede til at levere de bedste EUR paller, der opfylder dine specifikke krav og hjælper med at beskytte dine varer under transport og opbevaring.