DS 1/2 paller – Den Perfekte Halvpalleløsning

Dansk Standard halvpalle er en ’lillebror’ til europa palle og måler 800x600 mm. Pallen er opbygget med 7 kraftige topbrædder og opnår derfor samme bæreevne som en europalle.
DS halvpaller 800x600 mm - Woodpack træemballage

Hvad er DS 1/2 paller?

DS 1/2 paller, også kendt som Dansk Standard halvpaller, er den ideelle løsning, når du har brug for en kompakt og stærk palle. Med målene 800×600 mm er DS 1/2 pallen en mindre version af den klassiske EUR palle, men den tilbyder stadig den samme robuste og pålidelige bæreevne. Denne “lillebror” til EUR pallen er bygget til at imødekomme de højeste standarder inden for træemballage.

Konstruktion og Styrke

Vores DS 1/2 paller er konstrueret med 7 kraftige topbrædder, hvilket sikrer en solid og stabil platform til dine produkter. Denne konstruktion gør, at DS halvpaller kan opnå samme bæreevne som en større EUR palle, hvilket gør den ideel til transport og opbevaring af tunge varer, selvom den fylder mindre. Denne kombination af kompakt størrelse og høj styrke gør DS 1/2 pallen ekstremt alsidig og brugbar i mange forskellige brancher.

Fordele ved DS 1/2 paller

DS 1/2 paller tilbyder en række fordele for virksomheder, der har brug for pålidelige og pladsbesparende emballageløsninger:

  • Kompakt Størrelse: Med sine mindre dimensioner er DS halvpaller lettere at håndtere og kan bruges i områder med begrænset plads.
  • Høj Bæreevne: Trods sin mindre størrelse kan DS 1/2 pallen bære tunge belastninger, hvilket gør den lige så effektiv som en EUR palle.
  • Fleksibilitet: DS 1/2 paller kan nemt integreres i eksisterende logistik- og lagersystemer, hvilket gør dem til et praktisk valg for mange virksomheder.

Anvendelsesmuligheder

DS 1/2 paller er velegnede til en bred vifte af anvendelser, herunder detailhandel, produktion og distribution. Deres kompakte størrelse gør dem perfekte til brug i detailmiljøer, hvor pladsen ofte er begrænset. Samtidig gør deres styrke og pålidelighed dem ideelle til tunge industrielle applikationer.

Bestil DS 1/2 paller i dag

Hos Woodpack Denmark A/S tilbyder vi DS 1/2 paller af højeste kvalitet, der opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et lille parti eller en større mængde, kan vi levere den rette løsning til din virksomhed. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores DS halvpaller og for at få et tilbud. Ring til os på +45 31225133 eller send en e-mail til info@woodpack.dk.

Vælg Woodpack Denmark A/S for pålidelige og effektive træemballageløsninger, der hjælper dig med at optimere din logistik og beskytte dine varer under transport og opbevaring.